Bio-Oil, la fórmula per combatre les estries

Bio-Oil la fòrmula per combatre les estries i mantenir la pell hidratada per la Farmàcia Barnolas de Vic

Bio-Oil, la fórmula per combatre les estries

Les probabilitats de tenir estries varien d’acord amb el tipus de pell, la raça, l’edat, la dieta i la hidratació de la pell. Les persones més propenses a desenvolupar estries són les dones embarassades, els culturistes, els adolescents que experimenten una estirada de cop i les persones que pateixen un ràpid augment de pes. També amb l’edat el nostre cos i la nostra pell són reflex de la nostra vida i el que fem, el que mengem, el ritme que portem es transmet. Però això no vol dir que tot hagi de deixar rastre imprescindiblement, com és el cas de les estries blanques.

El millor per prevenir l’aparició d’estries és mantenir un estil de vida que combini: una alimentació sana i equilibrada, la pràctica d’exercici de manera habitual i una bona hidratació corporal. I com a complement a totes aquestes mesures es pot fer ús d’algunes cremes, olis o altres productes específics que hagin demostrat el seu funcionament a l’hora de prevenir la seva aparició. Si bé, en determinats casos encara prenent totes les mesures recomanades és inevitable que apareguin algunes estries. Davant d’aquesta situació el millor és comprendre el cicle vital de l’estria i posar els remeis adequats per combatre-les i minimitzar-ne els efectes.

Com evolucionen les estries? Res més produir-se el trencament del teixit l’estria és visible amb un color morat o rosat, però amb el pas del temps aquestes estries deriven i igual que cicatrius d’un altre tipus adquireixen un to blanquinós. Una vegada que surten és molt més difícil combatre-les, però sempre hi ha formes.

Des de la Farmàcia Barnolas creiem que la prevenció, alimentació, hidratació i un tractament adequat per a posar-hi remei són la clau per mantenir un aspecte saludable en la nostra pell i eliminar les estries. Un producte líder mundial en el tractament d’estries i cicatrius és Bio-Oil que està formulat per ajudar a millorar l’aspecte de la nostra pell, tot i que mai podrà eliminar les estries per complet. Bio-Oil s’ha d’aplicar en massatges circulars en les estries dues vegades al dia, durant un mínim de 3 mesos. En el cas de que es vulgui utilitzar durant l’embaràs, s’hauria d’aplicar a partir de l’inici del segon trimestre a les zones propenses a la formació d’estries, com l’abdomen, el pit, la part baixa de l’esquena, els malucs, els glutis i les cuixes. Els resultats variaran d’una persona a una altra.

Alhora també podem utilitzar Bio-Oil per tractar cicatrius, taques a la pell, pell envellida i pell deshidratada.Vine a la Farmàcia Barnolas, t’aconsellarem el millor producte per el teu tipus de pell!

 

 

 

No Comments

Post a Comment