La copa menstrual, una alternativa ecològica i saludable

Copa menstrual per el periode, regla

La copa menstrual, una alternativa ecològica i saludable

Aquest producte és una copa de silicona que s’introdueix plegada a la vagina quan es té el periode menstrual.

La copa menstrual és una alternativa a l’ús dels tampons i les tovalloletes sanitàries molt més higiènica, còmode, econòmica i ecològica. És un recipient en forma de copa, fet de silicona d’ús mèdic que s’introdueix a l’interior de la vagina durant el període menstrual. Aquest material evita infeccions i bactèries.

Instruccions per posar-se una copa menstrual. Farmàcia Barnolas de Vic.

A l’hora d’utilitzar-la s’ha d’introduir a la cavitat vaginal tancada i un cop dins, la copa s’obre sola. Una vegada oberta, s’encarrega de rebre el flux. En cas de que es tingui una menstruació abundant és recomanable retirar-la i netejar-la cada 4 hores. I en el cas de que el flux sigui moderat o mínim, es pot retirar cada 6-8 hores, segons la necessitat de cada dona. Té una vida útil de fins a 10 anys segons la qualitat de la copa menstrual. També és important saber que les copes menstruals tenen talles segons l’edat i si s’han tingut fills.

Lo més curiós de tot és que no es tracte d’un invent modern. Existeix des del 1867 i la seva patent es va crear el 1930 per una inventora americana, Leona W. Calmes que va crear un recipient fabricat amb cautxú.

Qui ho hauria dit que anys més tard seria tota una revolució per el dia a dia de la dona!

Si vols saber-ne més o que t’assessorem la millor copa menstrual per tu, vine’ns a veure a la farmàcia Barnolas de Vic.

No Comments

Post a Comment